Samenwerken is het leukste wat er is. En al helemaal met inspirerende ondernemers die staan voor eerlijk zaken doen vanuit hun hart. Kwaliteit kan samengaan met verantwoord ondernemen en met oog voor de omgeving. De passie voor een gezonde en gelukkige levensstijl delen we met de volgende inspirerende bedrijven. 

Saktiisha - www.saktiisha.com - Yoga & Life Style centre

Zo veel meer dan een Yoga Studio! Saktiisha in het centrum van Den Haag heeft als doelstelling yoga te verspreiden en mensen te verbinden in de liefde voor yoga. Onder inspirerende leiding van Savitri Sattoe-Thissen. Bekijk ook de Saktiisha introductievideo

Margriet & Co - www.margrietenco.nl - Inspiratiecoaching
 

Margriet & Co coacht jou hoe je met je eigen manier van denken het leven op een positieve manier kunt veranderen. Door middel van gedachtenkracht, affirmeren, omdenken en het op een andere manier naar het leven, jezelf en je omstandigheden te leren kijken, zorg jij zelf voor een andere invulling van het leven.

Moonskin - www.moonskin.nl - Perfect Yoga Wear

Moonskin is ontwikkeld door gebruikers voor gebruikers. Het staat voor een perfecte fit en een comfortabel gevoel, anywhere, anyhow. Eigenaar Chandra Maan: "Gaandeweg ben ik gaan inzien dat er eigenlijk geen echt geschikte yogakleding te krijgen is. Er is steeds meer beschikbaar van de bekende (sport)merken, maar aan de juiste pasvorm, die rekening houdt met comfort in alle lichaamsbewegingen tijdens de yoga- en sportsessies, is geen aandacht geschonken. Het gaat erom dat beoefenaars zich comfortabel en lekker voelen tijdens de les. Welke pose je ook aanneemt, je shirt moet als een tweede huid voelen. In mijn visie moet yoga- en sportkleding er goed uit zien én ook de perfecte pasvorm hebben! Een gevoel dat ik graag doorgeef aan jou! Embrace and Enjoy."

Swiss Hands - www.swisshands.com - Massage

Swiss Hands, jouw nieuwe ontspannings-/wellness massage salon in Vianen (UT / Nederland), de perfecte plek om in contact te komen met je gevoel, zintuigen en je zorgen op de massagetafel achter te laten... Massage is een intens en heerlijk cadeau dat je jezelf mag geven. 

jehoty - www.djehoty.com - Training en advies

Djehoty training en advies maakt maatwerkprogramma's gericht op teamleiders, adviseurs en managers in het hoger onderwijs. Professionals die hun leiderschap verder willen ontwikkelen. Djehoty training en advies helpt bij thema's als waarderend leiderschap, invloed zonder macht en synergie in diversiteit.

Fates - www.fates.nl - Fairtrade Style with a story 

Ontwerpen en verkopen van mooie en exclusieve modeaccessoires die op een eerlijke manier worden gemaakt. Dit resulteert in een bijzondere en vaak unieke serie tassen, sjaals en sieraden. Ontwerpen doen Rita en Marloes voor een deel zelf, maar ook werken zij samen met diverse Nederlandse/Europese ontwerpers. Achter elk product schuilt een verhaal!

 

       

Ideeën over een happy & healthy lifestyle

Vul je naam en email in en je ontvangt de nieuwsbrief van JadÓrLife.nl met ideeën, leuke kortingen, acties en informatie over een happy & healthy lifestyle.
Aanmelden

Beoordeel JadÓrLife.nl

Recensies lezen over JadÓrLife.nl ?

Klik op deze link en lees beoordelingen van de producten, yoga&life style trainingen en service! 

Of ga naar onze Facebook page voor Recensies. 

© 2013 - 2023 JadOrLife | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel