Waar vind ik de Algemene Voorwaarden van JadÓrLife?

Download de Algemene Voorwaarden die ook worden getoond en waarmee ingestemd wordt voor het afronden van het bestelproces. 

Waar vind ik de ingrediënten van de producten?

De hoofdingredienten van alle JadÓrLife producten wordt vermeld in de beschrijving van het product op deze webshop. De ingrediënten van de 100% natuurlijke massage olie staan vermeld op de verpakking en kunnen eventueel voor aankoop worden opgevraagd via info@jadorlife.nl. De ingrediënten van Savon de Marseille zijn afhankelijk van het parfum en de kleur en kunnen ook worden opgevraagd via via info@jadorlife.nl

Zijn de producten van JadÓrLife veilig?

Ja, de producten van JadÓrLife zijn met veel zorg en kennis over de ingrediënten geselecteerd en toegevoegd aan het assortiment. Voor de meeste consumenten betekent dit dat de producten veel veiliger zijn dan wat er zoal in de gemiddelde winkel te vinden is. Omdat ook natuurlijke ingrediënten voor een allergische reactie kunnen zorgen afhankelijk van het type huid, bestaan er echter geen garanties dat de producten voor uw huid of lichaam allergievrij zijn. Ongeopende en ongebruikte verzorgingsproducten (nog verzegeld) kunnen worden terug gestuurd en het betaalde bedrag wordt hierbij vergoed. 

Voor meer details, lees hiervoor de Algemene Voorwaarden die ook voor het afronden van het bestelproces worden getoond. 

Hoe was ik een hamamdoek of badjas?

Het wasvoorschrift voor de hamamdoeken en badjassen is 30 graden, want sommige doeken zijn was kwetsbaarder door bijvoorbeeld de weving of de draad. De basic doeken kunnen op 40 graden worden gewassen. Sowieso kan een hamamdoek ongeveer 5% krimpen. Doe de doek vooral niet in de droger en rek deze goed uit na het wassen om de vorm erin te houden.

Kan ik een bestelling terug sturen?

Ja dat kan natuurlijk. Het is wel zo dat een Savon de Marseille bijvoorbeeld ongebruikt en onbeschadigd moet zijn, want wij willen het product weer kunnen toevoegen aan het assortiment. Dus voor verzorgingsproducten geldt dat ongebruikte, verzegelde producten kunnen worden terug gestuurd. De kosten voor het terug sturen zijn in principe voor de koper. Er kunnen uitzonderingen zijn waarbij JadÓrLife de verzendkosten voor haar rekening neemt. 

Er is een Retourformulier beschikbaar voor retourzendingen en waarin vermeld wordt naar welk adres de bestelling (of een deel ervan) kan worden terug gestuurd. 

Voor meer details, lees hiervoor de Algemene Voorwaarden die ook voor het afronden van het bestelproces worden getoond. 

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Ja, voor aankopen na 13 juni 2014 is dit wettelijk gezien mogelijk. Neem contact met ons op via info@jadorlife.nl of vul daarvoor het Herroepingsformulier in en stuur deze terug via post of info@jadorlife.nl . 

Voor meer details, lees hiervoor de Algemene Voorwaarden die ook voor het afronden van het bestelproces worden getoond. 

Hoe worden de verzendkosten berekend?

JadÓrLife hanteert een variabel tarief voor de verzenkosten afhankelijk van formaat, gewicht en het aantal artikelen, omdat het onze intentie is de verzendkosten voor de klant zo laag mogelijk te houden en toch de kosten aan onze kant te dekken.

Een voorbeeld: het bestellen van 1 flacon massage olie wordt in een klein pakket verstuurd ter waarde van 6,50 euro (excl BTW), omdat dit staand wordt verstuurd en niet door de brievenbus past. Toch berekenen wij dan lagere verzendkosten van 3,84 euro (excl BTW) onder andere omdat er bij ons ook bestellingen zullen zijn waarbij meerdere artikelen in één keer worden verstuurd. Over het geheel van onze bestellingen werken we dus met een gemiddelde.  

Past het artikel door de brievenbus? Dan wordt het artikel met lagere verzendkosten verstuurd, afhankelijk van het gewicht van de bestelling. Het risico daarbij is dat gewone brievenbuspost niet van een Track &Trace nummer wordt voorzien. Dit risico is voor de koper.  

Neem vooraf contact op met JadÓrLife via bij vragen over de verzending of als de bestelling met pakketpost moet worden verstuurd. 

Andere vraag?

Mail ons via info@jadorlife.nl en we beantwoorden je zo snel mogelijk. 

Ideeën over een happy & healthy lifestyle

Vul je naam en email in en je ontvangt de nieuwsbrief van JadÓrLife.nl met ideeën, leuke kortingen, acties en informatie over een happy & healthy lifestyle.
Aanmelden

Beoordeel JadÓrLife.nl

Recensies lezen over JadÓrLife.nl ?

Klik op deze link en lees beoordelingen van de producten, yoga&life style trainingen en service! 

Of ga naar onze Facebook page voor Recensies. 

© 2013 - 2023 JadOrLife | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel