Gezond en gelukkig leven, dat wil toch iedereen? JadÓrLife biedt natuurlijke producten die een bewuste en gezonde life style bevorderen. Sinds de oprichting in 2013 zijn vooral positief denken en yoga van grote invloed geweest op onze activiteiten. In de kern zijn ook de oorsprong, het hergebruik van materialen en respect voor de natuur belangrijke waarden.

JadÓrLife

JadÓrLife betekent houden van het leven. Door dagelijks aandacht te besteden aan body, mind en de natuur. Dus vind je in deze webshop natuurlijke massage olie, hamamdoeken en badjassen, plantaardige savons, scrubs, Papier d'Armenie en yoga artikelen. JadÓrLife heeft vooral producten van natuurlijke materialen, zoals biokatoen en ingrediënten op natuurlijke of plantaardige basis, het liefst van biologische landbouw. 

Ook is de verpakking waar mogelijk ecologisch verantwoord en dit is al in de verkoopprijs verwerkt. Denk daarbij aan:

  • Gerecycled (sulfaat) karton
  • 100 % Biologisch afbreekbaar vulmateriaal gemaakt van een plantaardige grondstof
  • Houtvrij gebleekt chloor/zuurvrij zijdevloei papier

Mireille van Hilten is de eigenaar van JadÓrLife en werkt zoveel achter de schermen veel samen met haar partner, familie en andere ondernemers.

Lees meer op het Jadorlife.com Yoga Blog en bekijk de video hieronder voor een indruk.

Veel Gestelde Vragen

Vragen over JadÓrLife, de producten, de verzendkosten en andere zaken? Klik door naar Veel Gestelde Vragen en kijk of jouw vraag er al bij staat. 

Ideeën over een happy & healthy lifestyle

Vul je naam en email in en je ontvangt de nieuwsbrief van JadÓrLife.nl met ideeën, leuke kortingen, acties en informatie over een happy & healthy lifestyle.
Aanmelden

Beoordeel JadÓrLife.nl

Recensies lezen over JadÓrLife.nl ?

Klik op deze link en lees beoordelingen van de producten, yoga&life style trainingen en service! 

Of ga naar onze Facebook page voor Recensies. 

© 2013 - 2023 JadOrLife | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel