Nieuw!

Perozin - natuurlijke verlichting van pijn - 100ml tube

Artikel 1 van 11 Volgende
€ 13,95 (inclusief btw)

Perozin werkt volgens het principe van cryotherapie (koudebehandeling). Door het verdampen van de alcohol wordt de pijnlijke plek gekoeld en de pijn verzacht. De crème helpt snel, effectief en lang en is te gebruiken bij onder andere acute pijn in gewrichten en spierweefsel; vermoeide en gevoelige spieren én bij ochtendstijfheid. Door het koelen van de pijnlijke plek vermindert de bloedtoevoer. Zuur en ontstekingen krijgen zo minder kans om de pijn te verergeren.

De meeste mensen met gevoelige en stijve spieren die Perozin gebruiken ervaren snel verlichting na gebruik van het product.Na ware inspanning is de kans groot dat u stijve spieren krijgt. De spieren zijn hard, pijnlijk, krachteloos en gevoelig. Perozin is ideaal voor sporters om de spieren te koelen na inspanning. Tijdens grote sport- en tourevenementen wordt de crème gebruikt door (professionele) sporters om de spieren te koelen en de pijn te verlichten direct na de inspanning.

Pepermunt, Rozemarijn & Zingiber

Perozin bevat kruiden die zorgen voor de verdere verzorging van spieren en gewrichten. De naam Perozin is samengesteld uit de drie belangrijkste kruiden: Pepermunt, Rozemarijn & Zingiber gember). Daarnaast is Arnica montana (valkruid) toegevoegd, wat traditioneel al gebruikt werd ter verzorging van gevoelige spieren en gewrichten. Door een speciaal extractie- en verwerkingsproces versterken de kruiden elkaar.

Mogelijke oorzaken van pijn

  • blessure (door ongeval, overbelasting of slijtage) een (bio)chemische oorzaak (onjuiste voeding met een hoge zuur-vorming)
  • thermische oorzaak (warmte, kou of ontsteking)
  • pijn wordt meestal erger naarmate zuurvorming intenser wordt door een ontsteking en beweging.

Ideeën over een happy & healthy lifestyle

Vul je naam en email in en je ontvangt de nieuwsbrief van JadÓrLife.nl met ideeën, leuke kortingen, acties en informatie over een happy & healthy lifestyle.
Aanmelden

Beoordeel JadÓrLife.nl

Recensies lezen over JadÓrLife.nl ?

Klik op deze link en lees beoordelingen van de producten, yoga&life style trainingen en service! 

Of ga naar onze Facebook page voor Recensies. 

© 2013 - 2022 JadOrLife | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel