Curmaxell 250 mg curcumine en 250 mg lijnzaadolie - 180 softgels

Vorige Artikel 10 van 21 Volgende
€ 74,00 (inclusief btw)
Het artikel is niet (in deze maat) beschikbaar of uitverkocht.

De levertijd bedraagt 5 dagen.

Curcumine is een belangrijk bestanddeel uit Curcuma longa (kurkuma, geelwortel). Kurkuma wordt traditioneel gebruikt in de Indische keuken en heeft een ontstekingsremmende werking. 

Onderzoek bij mensen laat zien dat curcumine verbeteringen kan geven van reumaklachten, van depressie en van risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Bovendien kan suppletie met curcumine een gunstig effect hebben op cholesterolwaarden. Het zou interessant zijn als de effectiviteit van curcumine verder onderzocht zou worden met het oog op het verband tussen reuma, hartklachten en depressie. (Bron: Springfield).

Ook kan Curcumine bepaalde symptomen van PMS verlichten (zie dit artikel) en wordt er onderzoek gedaan naar het effect van curcumine bij Alzheimer (die dit artikel).

Curcumine-extract bestaat hoofdzakelijk uit curcumine met daarnaast kleine hoeveelheden van de andere curcuminoïden die in kurkuma voorkomen (desmethoxycurcumine en bisdesmethoxycurcumine). Ar-turmeron is het hoofdbestanddeel van de vluchtige olie van kurkuma. De combinatie van curcumine en Ar-turmeron wordt verkregen door een gepatenteerd productieproces. De toevoeging van Ar-turmeron zorgt voor een betere opname van curcumine (8 keer beter). Tevens is lijnzaadolie toegevoegd voor een betere verwerking van het extract. 

Curmaxell bevat minimaal 85% curcumine met totaal ongeveer 190 mg curcumine, 5 tot 7% Ar-turmeron en 270mg lijnzaadolie.

Curmaxell kan ook in een kleinere verpakking van 60 softgels worden besteld. 

Aanbevolen gebruik: 1 tot 3 x per dag 1 capsule innemen bij voorkeur bij de (warme) maaltijd 
Tot maximaal 3 x per dag 2 capsules

Bij galstenen of obstructie van de galwegen voor gebruik overleggen met arts.

Overige informatie op de verpakking en in de bijsluiter. Bij vragen, neem gerust even contact op via info@jadorlife.nl.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Ideeën over een happy & healthy lifestyle

Vul je naam en email in en je ontvangt de nieuwsbrief van JadÓrLife.nl met ideeën, leuke kortingen, acties en informatie over een happy & healthy lifestyle.
Aanmelden

Beoordeel JadÓrLife.nl

Recensies lezen over JadÓrLife.nl ?

Klik op deze link en lees beoordelingen van de producten, yoga&life style trainingen en service! 

Of ga naar onze Facebook page voor Recensies. 

© 2013 - 2023 JadOrLife | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel