Tijdelijk goedkoper!

MenaQ7 Forte - 180 mcg vit. K2 + 5 mcg vit. D 30 V-caps

Vorige Artikel 4 van 21 Volgende
€ 15,00 € 13,00 (inclusief btw)
Het artikel is niet (in deze maat) beschikbaar of uitverkocht.

De levertijd bedraagt 5 dagen.

Dit voedingssupplement draagt bij aan het behoud van normale botten. Vitamine K2 in de vorm van menaquinone-7 komt voort uit fermentatie van natuurlijke bronnen. Een belangrijke innovatie zorgt voor een grotere zuiverheid en stabiliteit van menaquinone-7 in trans-vorm. Dit maakt dat de natuurlijke vitamine K2 in MenaQ7 Forte goed opneembaar en beter beschikbaar is. Vitamine K2 optimaliseert en behoudt solide botten. Bevat tevens 5 microgram vitamine D3. 

Vitamine D draagt bij tot normale calciumgehalten in het bloed. Lees meer over (de wetenschappelijke onderzoeken naar) de werking van vitamine K in dit artikel. Recente onderzoeken stellen tevens vast dat het risico op vaatstijfheid in verband staat met de ziekte van Alzheimer. Voedingssuppletie met vitamine K2 kan mogelijk vaatstijfheid helpen voorkomen, zie dit artikel en lees eventueel ook over elasticiteit van bloedvaten in dit artikel. Vitamine D supplementen kunnen tevens een gunstig effect hebben bij hartpatiënten, zie dit artikel

Bij perifeer vaatlijden – ook wel etalagebenen genoemd – ontstaat er pijn bij het lopen door verkalking en vernauwing van de slagaders in de benen. Vitamine K2 remt atherosclerose omdat het niet alleen preventief tegen vaatwandverkalking werkt, maar ook al bestaande kalkafzetting kan verminderen. In dit artikel staat meer informatie over dit onderzoek. 

MenaQ7 Forte in het assortiment opgenomen als alternatief of vervanging van MenaQ7 of MenaQ360. MenaQ7 Forte bevat een hogere dosering dan MenaQ7. En twee keer de dosis MenaQ7 Forte staat gelijk aan de normaal aanbevolen dosis MenaQ360. 

Aanbevolen gebruik: 1 capsule per dag bij voorkeur bij een warme maaltijd.

Waarschuwing: indien u onder behandeling bent van de trombosedienst en/of wanneer u antistollingsmiddelen gebruikt, eerst overleggen met d'r behandelend arts.

Overige informatie op de verpakking of in de bijsluiter. Bij vragen, neem gerust even contact op viainfo@jadorlife.nl.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Ideeën over een happy & healthy lifestyle

Vul je naam en email in en je ontvangt de nieuwsbrief van JadÓrLife.nl met ideeën, leuke kortingen, acties en informatie over een happy & healthy lifestyle.
Aanmelden

Beoordeel JadÓrLife.nl

Recensies lezen over JadÓrLife.nl ?

Klik op deze link en lees beoordelingen van de producten, yoga&life style trainingen en service! 

Of ga naar onze Facebook page voor Recensies. 

© 2013 - 2022 JadOrLife | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel