Megavoordeel + 15%

Bionatural Massage olie "Gezonde Benen" - 500ml

Vorige Artikel 11 van 11
€ 72,50 € 62,50 (inclusief btw)

100% Natuurlijke Massage Olie - 1/4 biologische ingrediënten - Vrij van Parabenen en Fenoxyethanol en dierlijke ingrediënten - Niet getest op dieren.

Met essentiële oliën van cipres, rozemarijn, en munt.

Bevat essentiële oliën met verfrissende en vocht afdrijvende eigenschappen voor zware of gezwollen benen. Deze olie zorgt voor  het gevoel van welzijn en lichtheid aan de benen en stimuleert de bloedcirculatie. Verfrist en ontspant voeten en enkels. Om rustig in te masseren op de benen vanaf enkels richting dijen. 

Masseren met meer effect? Massage olie op basis van natuurlijke etherische oliën met een gezond effect op body & mind, ruikt heerlijk en voelt lekkerder aan dan gewone massage olie.

Nu velen van ons zich opnieuw willen verbinden met de natuur en op zoek zijn naar producten met ingrediënten die gemakkelijk terg te leiden zijn tot de bron, is het begrijpelijk dat een natuurlijke aanpak een steeds grotere rol speelt op het gebied van gezondheid en het wegnemen en verlichten van klachten. 

  • Ideale consistentie voor massage omdat het een “droge olie” is. Verdeelt zich goed over de huid en laat geen vette laag achter. Essentiële oliën vermengen zich beter met deze olie dan andere plantaardige massage oliën.
  • Geeft een meerwaarde bij massagebeleving door intense geur, die licht geurend achterblijft op de huid.

Deze massage olie op basis van zonnebloemolie heeft een aromatherapeutische werking door de essentiële olieën die erin verwerkt zijn. Ideaal voor massage omdat de olie niet vet is, de huid verzorgt en je er lang mee kunt masseren zonder opnieuw aan te brengen. 

JadÓrLife importeert direct bij de bron, een distillateur van geurende planten in Frankrijk sinds 1932 die op hun eigen boerderij op traditionele wijze de planten laat groeien. 

100 % van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong
22 % van de ingrediënten is afkomstig van biologische landbouw

Voor meer informatie over dit product op basis van etherische olieën, download de pdf JadÓrLife Massage Olie.

500ml

Ideaal voor onze fans van deze unieke massage olie of voor masseurs en andere beroepen in de wellness branche. Er wordt gratis een plastic 500 ml dispenser geleverd bij dit artikel voor een gemakkelijke verspreiding van de olie. De aluminium verpakking zorgt namelijk voor een duurzamer product zonder het gebruik van synthetische conserveringsmiddelen of parabenen. 

Kijk in het overzicht van de olieën voor verpakkingen van 50ml en 250ml. Een prijs kan worden opgevraagd via info@jadorlife.nl bij grote aantallen.

Ideeën over een happy & healthy lifestyle

Vul je naam en email in en je ontvangt de nieuwsbrief van JadÓrLife.nl met ideeën, leuke kortingen, acties en informatie over een happy & healthy lifestyle.
Aanmelden

Beoordeel JadÓrLife.nl

Recensies lezen over JadÓrLife.nl ?

Klik op deze link en lees beoordelingen van de producten, yoga&life style trainingen en service! 

Of ga naar onze Facebook page voor Recensies. 

© 2013 - 2022 JadOrLife | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel