MenaQ7 360 - Vitamine K2 menaquinone-7 -360 mcg - 30 V-caps

Vorige Artikel 6 van 21 Volgende
€ 25,70 (inclusief btw)
Het artikel is niet (in deze maat) beschikbaar of uitverkocht.

De levertijd bedraagt 5 dagen.

Vitamine K2 in natuurlijke vorm (menaquinone-7, MK-7) draagt bij aan een normale doorbloeding en tot de instandhouding van normale botten. Natuurlijke vitamine K2 is goed opneembaar door het lichaam. 

Vitamine D draagt bij tot normale calciumgehalten in het bloed. Lees meer over (de wetenschappelijke onderzoeken naar) de werking van vitamine K in dit artikel. Recente onderzoeken stellen tevens vast dat het risico op vaatstijfheid in verband staat met de ziekte van Alzheimer. Voedingssuppletie met vitamine K2 kan mogelijk vaatstijfheid helpen voorkomen, zie dit artikel en lees eventueel ook over elasticiteit van bloedvaten in dit artikel. Vitamine D supplementen kunnen tevens een gunstig effect hebben bij hartpatiënten, zie dit artikel

Bij perifeer vaatlijden – ook wel etalagebenen genoemd – ontstaat er pijn bij het lopen door verkalking en vernauwing van de slagaders in de benen. Vitamine K2 remt atherosclerose omdat het niet alleen preventief tegen vaatwandverkalking werkt, maar ook al bestaande kalkafzetting kan verminderen. In dit artikel staat meer informatie over dit onderzoek. 

Aanbevolen gebruik: 1 maal per dag 1 capsule, bij voorkeur bij een warme maaltijd.

Waarschuwing: indien u onder behandeling bent van de trombosedienst en/of wanneer u antistollingsmiddelen gebruikt, eerst overleggen met d'r behandelend arts.

Overige informatie op de verpakking of in de bijsluiter. Bij vragen, neem gerust even contact op via info@jadorlife.nl.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Ideeën over een happy & healthy lifestyle

Vul je naam en email in en je ontvangt de nieuwsbrief van JadÓrLife.nl met ideeën, leuke kortingen, acties en informatie over een happy & healthy lifestyle.
Aanmelden

Beoordeel JadÓrLife.nl

Recensies lezen over JadÓrLife.nl ?

Klik op deze link en lees beoordelingen van de producten, yoga&life style trainingen en service! 

Of ga naar onze Facebook page voor Recensies. 

© 2013 - 2022 JadOrLife | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel