Met korting!

MenaQ7 - 60 tabletten 45 mcg vitamine K2 & 5 mcg D3

Artikel 1 van 21 Volgende
€ 15,00 € 13,00 (inclusief btw)

Voedingssupplement dat bijdraagt aan het behoud van normale botten. De natuurlijke vitamine K2 wordt gewonnen uit een Japans gerecht met de naam 'natto' gebaseerd op gefermenteerde soja.

Vitamine K2 is betrokken bij de opname van calcium in het lichaam. Door de toevoeging van vitamine D (dat bijdraagt aan de opname van kalk in de botten) is er een goede synergie voor het behoud van normale botten. Vitamine K kan ook bijdragen aan een normale bloedstolling. De formule bevat tevens 5 microgram vitamine D3.

Vitamine D draagt bij tot normale calciumgehalten in het bloed. Lees meer over (de wetenschappelijke onderzoeken naar) de werking van vitamine K in dit artikel. Recente onderzoeken stellen tevens vast dat het risico op vaatstijfheid in verband staat met de ziekte van Alzheimer. Voedingssuppletie met vitamine K2 kan mogelijk vaatstijfheid helpen voorkomen, zie dit artikel en lees eventueel ook over elasticiteit van bloedvaten in dit artikel. Vitamine D supplementen kunnen tevens een gunstig effect hebben bij hartpatiënten, zie dit artikel.

Bij perifeer vaatlijden – ook wel etalagebenen genoemd – ontstaat er pijn bij het lopen door verkalking en vernauwing van de slagaders in de benen. Vitamine K2 remt atherosclerose omdat het niet alleen preventief tegen vaatwandverkalking werkt, maar ook al bestaande kalkafzetting kan verminderen. In dit artikel staat meer informatie over dit onderzoek. 

Aanbevolen gebruik: 1 tablet daags (ouderen vanaf 60 jaar 1-3 tabletten per dag)

Waarschuwing: indien u onder behandeling bent van de trombosedienst en/of wanneer u antistollingsmiddelen gebruikt, eerst overleggen met d'r behandelend arts.

Overige informatie op de verpakking of in de bijsluiter. Bij vragen, neem gerust even contact op via info@jadorlife.nl.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Ideeën over een happy & healthy lifestyle

Vul je naam en email in en je ontvangt de nieuwsbrief van JadÓrLife.nl met ideeën, leuke kortingen, acties en informatie over een happy & healthy lifestyle.
Aanmelden

Beoordeel JadÓrLife.nl

Recensies lezen over JadÓrLife.nl ?

Klik op deze link en lees beoordelingen van de producten, yoga&life style trainingen en service! 

Of ga naar onze Facebook page voor Recensies. 

© 2013 - 2022 JadOrLife | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel